صدای جمهوری اسلامی ایران
display result search

رئیس سابق آموزش و پرورش منطقه هفت تهران گفت: آموزش و پرورش به دلایل مختلفی دچار روزمرگی شده است و به همین دلیل نمی تواند مسائل علمی روز را جذب كند.

برنامه «گفت و گوی علمی» رادیو گفت و گو با موضوع رابطه ناقص بین آموزش و پرورش و آموزش عالی كشور و با حضور دكتر ابوالفضل كمالی مدیر مدرسه و رئیس سابق آموزش و پرورش منطقه هفت تهران به روی آنتن رفت.

ابوالفضل كمالی در آغاز با تاكید بر اینكه هم آموزش و پرورش و هم آموزش عالی دارای نواقصی هستند، گفت: تربیت یافتگان آموزش عالی خیلی با بازار كار ارتباط ندارند و ارتباط بین خدمات جامعه و صنعت با آموزش های دانشگاهی نزدیك نیست.

وی اظهار داشت: آموزش و پرورش به دلایل مختلفی دچار روزمرگی شده است و به همین دلیل نمی تواند مسائل علمی روز را جذب كند. معلمی كه 30 سال سابقه دارد، مجبور است به دلیل كمبود نیرو حضور داشته باشد و اجازه بازنشستگی را به او نمی دهند و این معلم اطلاعات 30 سال قبل را دارد به دانش آموزان منتقل می كند و قطعا علم به روزی در اختیار ندارد.

این مدیر مدرسه تصریح كرد: در آموزش و پرورش و همچنین آموزش عالی به صورت جزیره ای عمل می كنیم و بین خودمان دیوار كشیده ایم یعنی معتقدیم همه كارها باید توسط خودمان انجام شود درحالیكه در یك سیستم سالم و درست، همه باید در كنار هم باشند و شرح وظایف هر كدام از نهادها تعریف شده است و از طریق كانال های دقیقی كه بین آموزش و پرورش و آموزش عالی وجود دارد، ارتباط ایجاد می شود اما در ایران، این كانال ها حذف شده است. به عنوان نمونه دانشگاه آزاد وارد مدرسه سازی شده است.

رئیس سابق آموزش و پرورش منطقه هفت تهران با بیان اینكه معتقدم كار اصلی آموزش و پرورش دانشگاه نیست، گفت: اگر قرار باشد هدف آموزش و پرورش تربیت نیرو برای دانشگاه باشد، از فلسفه و ماهیت اصلی خود فاصله می گیرد. البته این در صورتی اتفاق می افتد كه دانشگاه نیز خیلی خوب به آموزش و پرورش خدمات بدهد.

وی در ادامه وظیفه آموزش و پرورش را ارائه آموزش های عمومی دانست و اظهار داشت: با وجود آنكه نباید هدف آموزش و پرورش، آموزش عالی باشد اما به دلیل آنكه آموزش عالی در بعضی از قسمت ها، ناقص عمل كرده است، آموزش و پرورش در این حوزه ورود می كند.

كمالی با بیان اینكه كسی باور نمی كند آموزش و پرورش تعطیل شود، در عین حال تصریح كرد: به یك نوع و شكل می توان این كار را انجام داد؛ وقتی آموزش و پرورش وظیفه اصلی خودش را كنار بگذارد و كارهای حاشیه دیگری بپردازد.

مرتبط با این خبر

  • توفان طبس؛ دست خداوند پشت سر مردم ایران بود

  • نقش‌های توسعه‌بخشی رادیو به‌ویژه در جوامع كوچك تر كماكان پررنگ است

  • جهش تولید؛ در سایه ارتقای معیشت و كنترل تورم

  • دعوت از هنرمندان ایرانی خارج كشور و ترویج فرهنگ بی‌حجابی

  • رهبر انقلاب: با جهش تولید جیب و دست كارگر پُر می‌شود

  • دستگاه‌های فرهنگی در مقوله حجاب كم‌كاری كرده‌اند

  • بررسی تصویر قهرمان در سینمای حماسی با نگاه به «آسمان غرب»

  • پررنگ‌تر شدن نقش مردم در عرصه حكمرانی در طول حیات انقلاب اسلامی

  • بررسی تصویر قهرمان در سینمای حماسی با نگاه به «آسمان غرب»

  • بررسی تصویر قهرمان در سینمای حماسی با نگاه به «آسمان غرب»