صدای جمهوری اسلامی ایران
display result search

فیاضی گفت: در بودجه سال 97 شاهد چالش هایی از قبیل عدم اتخاذ تصمیم صحیح از سوی دولت برای بهبود شرایط فعلی كشور و افزایش 9 درصدی هزینه های دستگاه های اجرایی هستیم.

دكتر عبدالوحید فیاضی نماینده ادوار مجلس شورای اسلامی در "گفت و گوی اقتصادی" رادیو گفت و گو در خصوص بررسی الزامات بودجه 97 و اقتصاد مقاومتی اظهار كرد :بودجه سندی است كه در قالب یك لایحه از طرف دولت به مجلس تقدیم می شود و به عنوان یك برش یك ساله از برنامه پنج ساله قابلیت اجرایی پیدا می كند.

وی افزود: نوع بودجه ای كه هر سال به مجلس ارائه می شود وبرای اجرا در اختیار دولت قرار می گیرد از حیث ساز و كار چندان متفاوت نیست .

فیاضی در ادامه گفت:در بودجه سال 97 شاهد چالش هایی از قبیل عدم اتخاذ تصمیم صحیح از سوی دولت برای بهبود شرایط فعلی كشور و افزایش 9 درصدی هزینه های دستگاه های اجرایی هستیم.

نماینده ادوار مجلس شورای اسلامی تصریح كرد:معمولا نرخ ارز و قیمت نفت باید به طور واقعی در نظر گرفته شود اما در بودجه امسال این امر ضعیف بوده است. در حال حاضر نرخ ارز در بازار 4200 تومان و نرخ بانك مركزی زیر 4000 تومان است و در لایحه بودجه رقم 3500 تومان پیشنهاد شده كه این امر موید عدم شفافیت است .

فیاضی در خصوص تخصیص بودجه عملكردی به دستگاه ها بیان كرد:باید به این موضوع توجه كنیم كه در طول سنوات گذشته عملكرد دستگاه های ما در زمینه هزینه و درآمد به چه صورت ارزیابی شده و به چه میزان بر اساس عملكرد بوده است كه در اینجا مجلس وظیفه دارد كه بر این مسئله پیگیری و نظارت كند.

وی با بیان اینكه تحلیل توسعه كشور دچار اشكال است، ادامه داد:در حال حاضر 5 درصد بیمه كنندگان تامین اجتماعی كاهش یافته در حالی كه گفته می شود 600 هزار شغل ایجاد شده است این آمارها در تضاد با یكدیگر هستند و نشان می دهد كه اشتغالزایی رخ نداده است.

نماینده ادوار مجلس شورای اسلامی اظهار كرد:افرادی كه فرار مالیاتی دارند گاهی با بده و بستان هایی كه با بدنه دولت و حتی مجلس دارند هزاران راه برای فرار پیدا می كنند و فشار ناعادلانه برافرادی وارد می شود كه در تور مالیاتی دولت گرفتار شده اند .

فیاضی در پایان در خصوص اینكه از مجلس انتظار می رود در بررسی و تصویب لایحه بودجه حساسیت و دقت بیشتری به خرج دهند ،گفت: كارآمدی صندوق توسعه ملی این است كه در عمران و توسعه پایدار كشور نقش ایفا كند و اینكه تنها 13 درصد بودجه به پروژه های عمرانی اختصاص یافته زنگ خطر بزرگی است و شرایط كنونی ما مطلوب نیست.

مرتبط با این خبر

  • توفان طبس؛ دست خداوند پشت سر مردم ایران بود

  • نقش‌های توسعه‌بخشی رادیو به‌ویژه در جوامع كوچك تر كماكان پررنگ است

  • جهش تولید؛ در سایه ارتقای معیشت و كنترل تورم

  • دعوت از هنرمندان ایرانی خارج كشور و ترویج فرهنگ بی‌حجابی

  • رهبر انقلاب: با جهش تولید جیب و دست كارگر پُر می‌شود

  • دستگاه‌های فرهنگی در مقوله حجاب كم‌كاری كرده‌اند

  • بررسی تصویر قهرمان در سینمای حماسی با نگاه به «آسمان غرب»

  • پررنگ‌تر شدن نقش مردم در عرصه حكمرانی در طول حیات انقلاب اسلامی

  • بررسی تصویر قهرمان در سینمای حماسی با نگاه به «آسمان غرب»

  • بررسی تصویر قهرمان در سینمای حماسی با نگاه به «آسمان غرب»