صدای جمهوری اسلامی ایران
display result search

مدیر كل پارلمانی سازمان میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی گفت: دغدغه مجلس درباره نظارت بر سازمان میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی كاملا درست است كه با وزارتخانه شدن ایجاد می شود و همچنین با اجرای این طرح ثبات مدیریتی نیز ایجاد می شود.

برنامه "مناظره" رادیو گفت و گو با موضوع طرح تبدیل سازمان میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی به وزارت خانه ، با حضور مهندس مرتضی شكوهی مدیر كل پارلمانی سازمان میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی به روی آنتن رفت.

مهندس مرتضی شكوهی در آغاز با بیان اینكه نگاه سازمان میراث فرهنگی به وزارت خانه شدن، نگاه صفر و یك نیست، گفت: سازمان بودن هم مزایا و مضراتی دارد. موضوع گردشگری یك مسئله فرابخشی است و جایگاه معاونت رئیس جمهور جایگاهی بالاتر از وزارت خانه است و به همین دلیل از قدرت چانه زنی بالاتری برخوردار است.

وی با ذكر مثال ادامه داد: بخشی از كار گردشگری به زیرساخت ها مانند ساخت جاده و یا تامین و آب و گاز و امثال این موارد بر می گردد كه بر عهده وزارتخانه های مربوطه یعنی راه و شهرسازی و نیرو است. اگر این سازمان به وزارتخانه تبدیل شود، قدرت چانه سازی برای پای كار آوردن همه وزارتخانه ها و بخش های دیگر ندارد. قدرت این لابی گری و محور بودن به دلیل آن است كه رئیس این سازمان، معاون رئیس جمهور است كه جایگاه بالاتری نسبت به وزارت خانه دارد.

مدیر كل پارلمانی سازمان میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی به طرح تشكیل وزارت سازمان میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی اشاره كرد و اظهار داشت: در این طرح تاكید شده سازمان با همین اختیارات و وظایف تبدیل به وزارت خانه شود كه این فقط تغییر اسم است.

وی ضمن تصریح بر اینكه مجلس نسبت به موضوع گردشگری اهتمام ویژه دارد، عنوان داشت: دغدغه مجلس درباره نظارت بر سازمان میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی كاملا درست است كه با وزارتخانه شدن ایجاد می شود و همچنین با اجرای این طرح ثبات مدیریتی نیز ایجاد می شود. با این وجود جایگاهی كه امروز سازمان در بخش های مختلف دارد، با وزارتخانه شدن ارتقاء پیدا نمی كند.

شكوهی با پذیرش ضعف هایی كه در ساختار فعلی سازمان میراث فرهنگی وجود دارد، گفت: سازمان با علم به ضعف ها در تعامل با نمایندگان مجلس سعی در رفع این ضعف ها دارد. در این راستا نشست هایی با نمایندگان مجلس هر روز انجام می شود. از طرف دیگر معاونت های تخصصی جلسات مكرری با انجمن های مختلف مانند انجمن هتل داران دارد تا نسبت به ضعف هایی كه در این بخش وجود دارد، آگاهی داشته باشد و نسبت به رفع آنها اقدام كند.

مرتبط با این خبر

  • اسلامی‌سازی و اسلام‌هراسی دو حربه رسانه‌های بیگانه / چرا غرب سیل سیستان و بلوچستان را به مسائل قومیتی ربط داد؟!

  • گناهان خود را با "احسان" از بین ببریم!

  • ان‌شاءالله شیشه عمر صهیونیست‌ها شكسته خواهد شد

  • مدرسه‌سازی؛ از برترین خیرات است

  • مشاركت در تولید با امنیت سرمایه اتفاق می‌افتد

  • رژیم صهیونیستی قادر به شكست نیروهای مقاومت نیست

  • امامزاده ابراهیم (ع) شهر آمل جزو امامزاده‌های معروف و شاخص در كشور است

  • دولت باید دخالت در تولید و رقابت با بخش خصوصی را كنار بگذارد

  • نگذاریم تولیدكننده‌ها دل‌زده شوند!

  • لزوم اقدام نظامی علیه اسرائیل در صورت نقض آتش‌بس