display result search
عضوكمیسیون بهداشت مجلس گفت: از مزرعه تا سفره باید مورد نظارت و تحت استاندارد مشخص باشد یعنی از مرحله ی تولید تا زمان مصرف محصول،باید ضوابط و قوانین اجرایی شود.
به گزارش خبرگزاری خانه ملت،برنامه «گفت و گوی علمی» رادیو گفت و گو با موضوع سلامت غذایی و دارویی و با حضور عباسعلی پور بافرانی عضو كمیسیون بهداشت و درمان مجلس شورای اسلامی روانه آنتن شد.
عباسعلی پور بافرانی نماینده مجلس در آغاز با تصریح بر اینكه سلامت غذا جایگاه و اهمیت ویژه ای دارد، اظهار كرد: صرفا اینگونه نیست كه سلامت غذا را فقط به نقش بهداشت یا استاندارد و یا نقش سازمان غذا و دارو محدود كنیم.
وی اضافه كرد: از مزرعه تا سفره باید مورد نظارت و تحت استاندارد مشخص باشد یعنی از همان مرحله ای كه می خواهیم محصول را تولید كنیم تا زمانی كه مورد مصرف قرار می گیرد، باید ضوابط و قوانین و همچنین استانداردهایی كه در مورد آن وجود دارد، اجرایی و عملیاتی شود.
عضو كمیسیون بهداشت و سلامت مجلس قانون گذاری و نظارت را وظایف مجلس در این حوزه عنوان كرد و اظهار داشت:در این حوزه شورای امنیت غذایی وجود دارد كه دو نفر از كمیسیون بهداشت و درمان و همچنین از كمیسیون كشاورزی عضو آن هستند و در این شورا موضوع سلامت در غذا و در سایر محصولات بررسی می شود.
وی با اشاره به مواد تراریخته و واردات مواد همچون روغن پالم، گفت: در این حوزه چالش های زیادی داشته ایم.كمیسیون بهداشت مجلس،اختصاصا به این موضوع پرداخته است و در این حوزه ورود كرده است و در این فرآیند ، نقش وزارت خانه های مختلف بررسی شده است.
پوربافرانی ادامه داد: همچنین كمیسیون هایی به صورت تخصصی در وزارت خانه ها وجود دارند؛در بعضی موارد، قانون این كمیسیون ها را مامور تنظیم دستورالعمل كرده است و در بعضی موارد، مصوبات توسط مجلس انجام می شود كه در این بخش ها، موضوعات به مجلس و كمیسیون های تخصصی می آید./