صدای جمهوری اسلامی ایران
display result search

معاون پژوهشی و فناوری دانشگاه امام علی(ع) گفت: برای مهار و غلبه بر دشمن صاحب سلاح‌هایی هستیم كه برگرفته از تكنولوژی روز است، این نشان می‌دهد ارتش بر لبه فناوری حركت می‌كند و دنباله‌ رو فناوری دیگران نیست.

برنامه "گفت‌وگوی سیاسی" با موضوع (بررسی ظرفیت‌های راهبردی ارتش جمهوری اسلامی نوین و رویكردهای نوین به تهدیدات مقارن و غیرمتقارن) در ادامه با حضور سرهنگ حمیدرضا سهیلی، معاون پژوهشی و فناوری دانشگاه افسری امام علی (ع) روانه آنتن شبكه رادیو گفت‌وگو شد.

حمیدرضا سهیلی در مصاحبه با رادیو گفت‌وگو عنوان كرد: ارتش ایران یك ارتش مردم نهاد است و قدرت آن برگرفته از قدرت مردم است و از آنجا كه مردم ما روحیه پایداری دارند، ارتش ما نیز به واسطه قدرت پایداری سرآمد است. از طرفی منابع سخت‌افزاری ارتش رو به رشد است و نیروی انسانی كه حرف نخست را در ارتش می‌زنند، دارای یك ابعد ایمانی عمیق و معنویت‌محور با نظم محكم و منسجم است.

وی افزود: آموزش‌هایی كه در ارتش به نیروها داده می‌شود، از آنجا كه به طور مدام سازمانش را برحسب تهدیدات می‌چیند، به روز می‌شود و در دانشگاه افسری نیز برنامه بر این اساس است كه افسران را برای یك یا دو دهه آینده تربیت می‌شوند. اما كشور ما این قدرت را داشته كه با برتری فكری، منابع محدودتر را به شكلی به كار گیرد كه امروز جزء ارتش‌های مطرح منطقه حضور پیدا كند و ظرفیت توسعه فناوری و طراحی را داریم، به طوری كه وقتی در اتاق طرح‌ریزی صدام گفته می‌شود چرا بر ایران پیروز نمی‌شویم، معاون اطلاعات صدام می‌گوید كه قدرت طرح‌ریزی افسران ایران را دستكم نگیرد.

معاون پژوهشی و فناوری دانشگاه افسری امام علی (ع) ادامه داد: چون امروز ابعاد تهدید با پیشرفت فناوری به شكل دیگری بروز پیدا كرده است، دشمن ما را رصد می‌كند، همانطور كه ما نیز دشمن را رصد می‌كنیم و صاحب سلاح‌هایی هستیم كه تك‌تیرانداز و تاثیرگذار است، از جمله سلاح حیدر، بالاترین شلیك گلوله را در سطح منطقه دارد. این پیشرفت‌ها نشان از آن دارد كه ارتش بر لبه فناوری حركت می‌كند و از طرف دیگر دنباله‌رو مسیر فناوری دیگران نیستم.

حمیدرضا سهیلی گفت: بنابراین ارتش می‌تواند با افزایش قابلیت‌محوری كه در نگاه راهبردی سازمان است و فرماندهانی كه تربیت شده جنگ تحمیلی هستند و باور نسل جدید به اقتدار آنها باعث شده كه اراده این فرماندهان در ارتش به راحتی جاری ‌شود و یك اقتدار و یكپارچگی را در ارتش به نمایش بگذارد.

وی افزود: ذهن راهبردی فرماندهان ارتش آینده را خوب ترسیم می‌كند، به طوری كه گاهی گفته می‌شود قدرت تفكر سیاسی ارتش را نشان می‌دهد، اما وارد اعمال سیاسی نمی‌شود و مهم‌تر اینكه در حال حاضر توانایی اعمال قدرت در منطقه را داریم. به عبارتی انقدر مقتدر هستیم كه قدرت اراده خودمان را به زمین اطراف دیكته كنیم و این توانایی و اعمال قدرت به بركت انسجام ملی، پشتوانه مردمی و محیط ارتش است.

معاون پژوهشی و فناوری دانشگاه افسری امام علی (ع) ادامه داد: محیطی كه در جنگ تحمیلی 48 هزار شهید را تقدیم دفاع از خاك كشور كرده است كه 46 هزار نفر آن سربازان نیروی زمینی بودند كه براساس همین شهدا و حضور ارتش در جنگ، می‌توان دریافت كه نیروی زمینی ارتش با یك نگاه وظیفه محور در جنگ پیش‌بینی شده كه تعداد شهدای كادر و وظیفه 23 هزار نفر است كه نشان از این دارد كه فرماندهان در خط مقدم كنار سربازان حضور داشتند و جنگ را اداره و دشمن را مهار كردند.

حمیدرضا سهیلی بیان كرد: حال ارتشی كه از ظرفیت‌های بالایی برخودار است و به طور مداوم تهدیدات را رصد می‌كند و در عین حال تیم‌های پژوهشی و تحقیقاتی را گسترده كرده است، به سادگی می‌تواند بر تهدیدات نوظهوری كه هر روز نیز به شكلی بروز پیدا می‌كنند، فائق شود.



مرتبط با این خبر

  •  ان‌شاءالله دور دوم انتخابات در امنیت كامل برگزار خواهد شد

  •  سرتیپ دوم خلبان نوری:

  •  لازم باشد حیفا و تل‌آویو را با خاك یكسان می‌كنیم

  • الان بدنه سینما فیلم تولید نمی‌كند

  • دانستن پشت پرده‌های بی‌حجابی و بدپوششی ضروری است

  • قوانین افراطی حوزه پوشش، باعث كاهش رضایتمندی مردم می‌شود

  • قابلیت پرواز بالگردهای هوانیروز در تاریكی مطلق و بدی آب‌وهوا

  • ضرورت تبیین روایت صحیح از فرهنگ ایرانی اسلامی برای دختران جامعه

  • عملیات وعده صادق با ساده‌ترین موشك‌ها و پهپادهای ایرانی انجام شد

  • تذكر به رعایت حجاب با حفظ كرامت انسانی كارآمدتر است