صدای جمهوری اسلامی ایران
display result search

مداح گفت: واگذاری مدیریت پاركها به دانشگاه ها اشتباه بود. به جای اینكه افراد موفق در تجاری سازی را در رأس كار قرار دهیم، افرادی را انتخاب كردیم كه مهمترین كار آنها تولید مقالات ISI است.

برنامه "مناظره " با موضوع اینكه آیا پارك های علم و فناوری به اهداف خود رسیده اند؟ با حضور دكتر معصومه مداح عضو هیئت علمی جهاد دانشگاهی و معاون فناوری مركز رشد ICT جهاد دانشگاهی از شبكه رادیویی گفت و گو به روی آنتن رفت.

دكتر مداح در ابتدای این برنامه اظهار كرد: طبق پژوهشی كه توسط مركز رشد رویش در شهریور ماه امسال انجام شد در حال حاضر 36 پارك علم و فناوری فعال در كشور وجود دارد و تعداد واحدها و نیروی انسانی مستقر در این پارك ها 37 هزار و 650 نفر است كه این تعداد 4 هزار و 900 واحد فناوری را شكل داده اند.

وی افزود: مجموع فروش محصولات و خدمات این واحدهای فن آور معادل 7 هزار میلیارد تومان و میزان صادرات آن هم 300 میلیون دلار است.

عضو هیئت علمی جهاد دانشگاهی همچنین با اشاره به برون دادهای كیفی واحدهای مستقر در پاركهای علم و فناوری گفت: در 6 سال اخیر، رتبه ما از 120 به 60 ارتقا پیدا كرده و این به معنای اتفاقات مثبت در این حوزه است.

معاون فناوری مركز رشد ICT جهاد دانشگاهی یادآور شد: مهم ترین چالشی كه ما در حوزه پارك های علم و فناوری با آن درگیر هستیم این است كه مالكیت پارك های علم و فناوری را از مدیریت آن جدا نكردیم.

دكتر مداح در ادامه گفت: واگذاری مدیریت این پاركها به دانشگاه ها اشتباه بود. یعنی به جای اینكه مالكیت را از مدیریت آنها جدا كنیم و افراد موفق در تجاری سازی را در رأس كار قرار دهیم، افرادی را انتخاب كردیم كه شاید مهم ترین كار آنها تولید مقالات ISI بوده و قطعاً چنین افرادی قادر به حمایت نیستند.

عضو هیئت علمی جهاد دانشگاهی بیان داشت: سن 33 درصد از جمیعت كشور ما بین 20 تا 40 سال است. ضمن اینكه ما در تولید علم از رتبه 34 به 16 رسیدیم. این نشان می دهد ما یك پتانسیل شگفت انگیزی داریم كه می توانیم از آن برای تولید ثروت در جامعه استفاده كنیم. این امر، نیازمند سیاست گزاری و حمایت اصولی در راستای ایجاد محیط كسب و كار صحیح است.

معاون فناوری مركز رشد ICT جهاد دانشگاهی تصریح كرد: كارآفرینان ما تنها زمانی مورد توجه قرار می گیرند كه قرار است مسئولان در كنفرانس ها كارنامه ای از خود ارائه دهند. در شرایط بحرانی امروز بسیاری از شركت ها در زمان بازدهی خود به مشكلات وحشتناكی دچار شده اند و گاها از سوی مسئولان نادیده گرفته می شوند.

مرتبط با این خبر

  •  ان‌شاءالله دور دوم انتخابات در امنیت كامل برگزار خواهد شد

  •  سرتیپ دوم خلبان نوری:

  •  لازم باشد حیفا و تل‌آویو را با خاك یكسان می‌كنیم

  • الان بدنه سینما فیلم تولید نمی‌كند

  • دانستن پشت پرده‌های بی‌حجابی و بدپوششی ضروری است

  • قوانین افراطی حوزه پوشش، باعث كاهش رضایتمندی مردم می‌شود

  • قابلیت پرواز بالگردهای هوانیروز در تاریكی مطلق و بدی آب‌وهوا

  • ضرورت تبیین روایت صحیح از فرهنگ ایرانی اسلامی برای دختران جامعه

  • عملیات وعده صادق با ساده‌ترین موشك‌ها و پهپادهای ایرانی انجام شد

  • تذكر به رعایت حجاب با حفظ كرامت انسانی كارآمدتر است