مدیركل تعزیرات حكومتی شهر تهران گفت: رسیدگی به 12 فقره پرونده مهم و ملی كه گرانفروشی و عدم ایفای تعهدات ارزی را در بر داشت، در ماههای آغازین سال اجرایی شده كه 242 میلیارد ارزش ریالی دارد.
به گزارش ایسنا به نقل ازسازمان تعزیرات حكومتی، محمدعلی اسفنانی در مصاحبه با برنامه زنده "رویداد" اظهار كرد: انبار قابل توجهی را كشف كردیم كه اقدام به احتكار لوازم خانگی كرده بود و متاسفانه در پروندهای دیگر كالاهای وارداتی و بی كیفیت را با برندهای معتبر به مردم عرضه میكردند و تقلب این گروه مشخص و پرونده مربوطه تشكیل شده است.
وی افزود: امیدواریم با توجه به حجم گسترده كاری و جغرافیایی قدمهایی برداریم كه شرمنده مردم نشویم.
مدیركل تعزیرات حكومتی شهر تهران ادامه داد: اینكه كالای خارجی قاچاق میشد و تحت عناوین مختلف اعم از ته لنجی و كوله بری در بازار به دست مصرف كننده میرسید، خوشایند نبود. این كالاها گاه هزاران كیلومتر را طی می كرد ولی قابل شناسایی نبود. همچنین كالای تولید داخل به وفور به عنوان قاچاق توقیف میشد و برای اثبات آن، ماهها طول میكشید.
اسفنانی با بیان این مطلب شناسه دار شدن كالا را موجب كنترل قاچاق و شناسایی و رصد به موقع كالای تولید داخل عنوان كرد.
وی همچنین با بیان اینكه سلامت مردم همواره برای تعزیرات حائز اهمیت است، افزود: در این راستا با دانشگاه علوم پزشكی همچنان هماهنگ هستیم تا مایحتاج مردم در جایی كه گرانفروشی صورت میگیرد یا عدم عرضه اتفاق میافتد، به موقع به دست مصرف كننده برسد.
مدیركل تعزیرات شهر تهران خاطرنشان كرد: به جد بحث خودرو را پیگیری میكنیم، خاصه در حوزه احتكار كه به زعم ما مقوله عدم عرضه را بیشتر نمایان می سازد.
اسفنانی گفت: اعلام شده بود 5 هزار خودروی صفر كیلومتر در پاركینگهای مختلف شهر تهران كشف شده و ما در این رابطه خواستار ارسال سریعتر پروندهها هستیم.
وی یادآور شد: اخیرا چند پرونده برای ما ارسال شده و امیدواریم اگر احتكار یا عدم عرضه مشهود است، پروندهها به گونهای به دست ما برسد كه قادر به عرضه آن در بازار باشیم.
مدیركل تعزیرات حكومتی شهر تهران تصریح كرد: خودرو كالایی خاص است و نمیتوان دستور داد 5 هزار خودرو به سرعت در بازار عرضه شود، بنابراین باید ساز و كار عرضه در بازار مشخص باشد.
اسفنانی گفت: خبرهایی در سایت تعزیرات درج شده كه نشان از كشف 1000 عدد گوشی تلفن همراه دارد كه در سقف یك كامیون جاسازی شده بود، همچنین لوازم جانبی موبایل و پارچه به ارزش 2 میلیارد و 880 میلیون ریال قاچاق شده بود كه كشف شد.
وی خاطرنشان كرد: رسیدگی به 12 فقره پرونده مهم و ملی كه گرانفروشی و عدم ایفای تعهدات ارزی را در بر داشت، در ماههای آغازین سال اجرایی شده كه 242 میلیارد ارزش ریالی دارد.