خودبیمار انگاران از اضطراب و افسردگی رنج می برند رئیس سازمان روانشناسی و مشاوره كشور درباره خودبیمارانگاری گفت: پزشكانی كه با این بیماران مواجه می شوند، باید آن ها را به روانشناس و كسی كه در این زمینه تخصص دارد، ارجاع دهند تا روان درمانی شوند. 1397/12/15|
تكلیفی برای فرهنگ پسماند در مراكز آموزشی تعیین نشده است دبیر اتحادیه صنایع بازیافت ایران با اشاره به اشاعه فرهنگ پسماند در آموزش عالی و وزارت آموزش و پرورش گفت: برای وزارت آموزش و پرورش و آموزش عالی كه بیشترین مخاطب فرهنگی را دارند، هیچ تكلیفی در خصوص بازیافت زباله تعیین نشده است. 1397/12/12|
راحتی فرد مهمترین موضوع در استفاده از كفش است رئیس السادات درباره استفاده از كفش مناسب گفت: مهمترین موضوع در استفاده از كفش، راحتی فرد است و اگر در طولانی مدت كفش ما تنگ یا گشاد باشد، تأثیر فیزیكی روی پا می گذارد و تبدیل به میخچه یا مشكلات پوستی می شود. 1397/12/11|
ارتباط تنگاتنگی بین ژن و توانایی ورزشی افراد برقرار است پور سعید اصفهانی درباره كاركردهای علم ژنتیك در ورزش گفت: بر اساس مطالعات و مشاهدات ارتباط تنگاتنگی بین ژن و توانایی های افراد وجود دارد كه شامل مجموعه سیستم های انرژی، اسكلتی-عضلانی و ساختارهای كلی و جزئی می شود. 1397/12/08|
آگاه به مقدار استفاده از آنزیم ها برای پاكسازی لباس باشیم كارگر راضی گفت: آنزیم ها عملكرد شوینده را با قدرت انحلال بیشتر افزایش می دهند و این قدرت انحلال بیشتر به فاكتورهای موجود در شوینده ها كمك می كنند، اما مصرف كننده باید به مقدار مصرف آنزیم ها آگاه باشد. 1397/12/07|
آنتن های امواج ماكروویو را در یكسال گذشته بومی سازی كردیم مدیركل ارتباطات زمینی صداوسیما و كارشناس مایكروویو در خصوص این امواج و توانایی بومی كردن آنتن های آن در كشور گفت: در گذشته ما آنتن های امواج ماكروویو را با رقم 80 تا 90 میلیون تومان می خریدیم، اما توانستیم آن ها را داخل كشور بومی سازی كنیم. 1397/12/06|
هر نوع افزودنی مجاز نیست و باید حد مصرف رعایت شود مدیركل فرآورده های خوراكی وآشامیدنی سازمان غذاو دارو درباره مضرات یا مزیتهای نگهدارنده ها در مواد غذایی گفت: هر نوع افزودنی مجازنیست و باید حد مصرف افزودنی های مجازرعایت شود چون اگر از حد مجاز بیشتر جذب بدن شوند،سلامتی را به خطر می اندازد. 1397/12/06|
ما بد غذا می خوریم و با این غذاها آتش به بدنمان وارد می كنیم استاددانشگاه علوم پزشكی بقیه الله درباره مواد غذایی جایگزین دارو گفت: شاید تصور عمومی بر این باشد كه سوء تغذیه مربوط به كسانی باشد كه اصلا غذا نمی خورند، اما ما بد غذا می خوریم و غذاهای بد می خوریم و با این غذاها آتش را وارد بدنمان می كنیم. 1397/12/04|
ظرفیت های مازاد كشاورزی را برای تولید سلولز استفاده كنیم استاد مشاور پروژه های دانشگاهی در زمینه صنایع چوب گفت: بحث سلولز و لیگنین تنها منحصر به درختان نیست و باید از ظرفیت های دیگری كه از مازاد كشاورزی گندم، پنبه و كاه به دست می آید، استفاده كنیم. 1397/12/01|
مخمرها مقاومت بدن را نسبت به بیماری ها افزایش می دهند عزیزی درباره فرآیند تخمیر گفت: روی دسته ای از باكتریهای لاكتیكی كار شده كه میتوانند فعالیت هایی به جز تأثیر معمولی از بیماری ها پیشگیری كنند و مقاومت بدن را نسبت به بعضی از بیماریهای عفونی و قلبی و عروقی افزایش دهند. 1397/11/30|
بافت های بدن با پیشرفت چاپگر زیستی شباهت بیشتری با نمونه واقعی دارند عضو هیأت علمی و مدیر گروه پژوهشگاه مهندسی بافت پژوهشگاه ابن سینا گفت: با پیشرفت ها در حوزه چاپگر زیستی و میكروسیال ها بافت ها مشابهت بیشتری در داخل بدن دارند. 1397/11/28|
پروبیوتیك ها سدی در برابر بیماری ها هستند مفیدگفت: هدف اولیه مصرف پروبیوتیك ها این است كه سد پیشگیرانه ای در برابر بیماری ها ایجاد كند و موجب سلامتی مصرف كننده شود. 1397/11/28|
مجمع تشخیص به دنبال كاهش فشار بر مردم است / FATF، استقلال داخلی را از بین می برد عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام گفت: اعضای مجمع در حال اظهار نظر درباره FATF هستند و تصمیمات با توجه به این است كه پذیرفتن یا عدم پذیرش آن چه تاثیری بر مشكلات دارد. 1397/11/28|
روزنه و تبیین فواید و مضرات پروبیوتیكها در صنایع غذائی روزنه كه عنوان برنامه مجله محور دانش بنیان از رادیو گفت و گو است، بیست و هفتم بهمن با حضور مهمانان برنامه در خصوص فواید و مضرات پروبیوتیكها در صنایع غذائی سخن میگوید. 1397/11/27|
بهترین زمان خواب از ساعت 23 تا شش صبح است مصطفی قانعی در رابطه با عوامل ایجاد كننده بی خوابی گفت: بیشترین سهم عمده اختلالات خواب، به سبك زندگی بر می گردد. بیش از 30 تا 40 درصد از كسانی كه اختلال خواب دارند به خاطر مشكلات ناشی از سبك زندگی و نتایج آن است. 1397/11/21|
تغذیه صحیح؛ مهمترین عامل پیشگیری از سرطان است علی مطلق تأكید كرد: عوامل قابل پیشگیری از سرطان از جمله تغذیه نقش بسیار مهمی را دارد و حجم تاثیرش از بقیه عوامل بیشتر است در كنار بحث عوامل برونی كه باعث سرطان میشوند. 1397/11/18|