گفت و گوی علمی مبحث غذا و دارو و سلامت جامعه با حضور احمدی(تهیه كننده)، توكلی(كارشناس مجری)، دكتر وحید مفید(مدیركل غذایی و آشامیدنی سازمان غذا و دارو) و دكتر كیانوش جهانپور(سخنگوی سازمان غذا و دارو) 6 سال پیش
گفت و گوی فرهنگی سفره ایرانی و فرهنگ گردشگری و تأثیر غذا بر روی جذب گردشگر با حضور خانم جوزدانی(تهیه كننده)، شهرزاد(كارشناس مجری)، خانم خادم حسینی(عضو هیئت مدیره انجمن راهنمایان گردشگری تهران و راهنمای گردشگری) و گلریز(كارشناس غذا و فعال محیط زیست) 7 سال پیش
گفتگوی علمی بررسی نقش سازمان غذا و دارو در امنیت غذایی با حضور احمدی(تهیه كننده)، طبعی(كارشناس مجری)، دكتر علیرضا مناقبی(رئیس مجمع عالی واردات و عضو هیئت مدیره انجمن واردكنندگان موادغذائی)، خانم دكتر یگانه فروتن مهر(دانشجوی دكترای مهندسی علوم و صنایع غذائی)، خانم دكتر پریا حمدی(دكترای مهندسی علوم و صنایع غذائی، مسئول فنی سازمان غذا و دارو و مدرس دانشگاه) و ارتباط تلفنی با دكتر عباسعلی پوربافرانی(عضو كمیسیون بهداشت و درمان مجلس) و دكتر علی جلالی(دبیر اسبق انجمن استاندارد و مدرس بین المللی در حوزه استاندارد) 6 سال پیش
گفت و گوی علمی بررسی نقش سازمان غذا و دارو در امنیت غذایی با حضور احمدی(تهیه كننده)، طبعی(كارشناس مجری)، دكتر علیرضا مناقبی(رئیس مجمع عالی واردات و عضو هیئت مدیره انجمن واردكنندگان موادغذائی)، خانم دكتر یگانه فروتن مهر(دانشجوی دكترای مهندسی علوم و صنایع غذائی)، خانم دكتر پریا حمدی(دكترای مهندسی علوم و صنایع غذائی، مسئول فنی سازمان غذا و دارو و مدرس دانشگاه) و ارتباط تلفنی با دكتر عباسعلی پوربافرانی(عضو كمیسیون بهداشت و درمان مجلس) و دكتر علی جلالی(دبیر اسبق انجمن استاندارد و مدرس بین المللی در حوزه استاندارد) 6 سال پیش
گفت و گوی اقتصادی(تكرار) ظرفیتهای اقتصادی صنعت گیاهی در غذا "به مناسبت روز گیاه خواری" با حضور محمودزاده(تهیه كننده)، احمدی فرد(كارشناس مجری)، خانم ربانی(آیتم ساز و گوینده آیتم)، دكتر افشین اسماعیلی فر(رئیس پژوهشكده امنیت غذائی و دبیرخانه كنسرسیوم غذا و امنیت غذائی دانشگاه آزاد اسلامی)، مهندس محمدحسین كریمی(معاون دفتر محیط زیست و سلامت غذای وزارت جهاد كشاورزی) و ارتباط تلفنی با دكتر صدرالدین نیاورانی(نائب رئیس اتحادیه ملی محصولات كشاورزی كشور)، دكتر ذبیح الله اعظمی ساردویی(عضو كمیسیون كشاورزی مجلس) و دكتر وحید مفید(مدیركل سابق نظارت بر مواد غذایی، آشامیدنی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشكی) 3 سال پیش
گفت و گوی اقتصادی ظرفیتهای اقتصادی صنعت گیاهی در غذا "به مناسبت روز گیاه خواری" با حضور محمودزاده(تهیه كننده)، احمدی فرد(كارشناس مجری)، خانم ربانی(آیتم ساز و گوینده آیتم)، مهندس محمدحسین كریمی(معاون دفتر محیط زیست و سلامت غذای وزارت جهاد كشاورزی)، دكتر افشین اسماعیلی فر(رئیس پژوهشكده امنیت غذائی و دبیرخانه كنسرسیوم غذا و امنیت غذائی دانشگاه آزاد اسلامی) و ارتباط تلفنی با دكتر ذبیح الله اعظمی ساردویی(عضو كمیسیون كشاورزی مجلس)، دكتر وحید مفید(مدیركل سابق نظارت بر مواد غذایی، آشامیدنی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشكی) و دكتر صدرالدین نیاورانی(نائب رئیس اتحادیه محصولات كشاورزی كشور) 4 سال پیش
گفت و گوی اجتماعی رستوران و صنعت غذا و عرضه آن با حضور دهنوی(تهیه كننده)، هاشمی(كارشناس مجری)، حسینی تبریزی(رئیس اتحادی صنف چلوكباب و مسئول سیاست گذاری جشنواره غذای برتر)، رهبری(مدیر و مالك رستوران شاطر عباس)، ابراهیمی(عضو هیئت رئیسه اتاق اصناف و رئیس اتحادیه تالارهای پذیرایی) و ارتباط تلفنی با پوربافرانی(نماینده مجلس) 7 سال پیش
گفت و گوی اجتماعی رستوران و صنعت غذا و عرضه آن با حضور دهنوی(تهیه كننده)، هاشمی(كارشناس مجری)، حسینی تبریزی(رئیس اتحادیه صنف چلوكباب و مسئول سیاستگذاری جشنواره غذای برتر)، رهبری(مدیر و مالك رستوران شاطرعباس)، ابراهیمی(عضو هیئت رئیسه اتاق اصناف و رئیس اتحادیه تالارهای پذیرایی) و ارتباط تلفنی با جعفرزاده ایمن آبادی(نماینده مجلس) 7 سال پیش
گفت و گوی اجتماعی رستوران، صنعت غذا و عرضه آن با حضور دهنوی(تهیه كننده)، هاشمی(كارشناس مجری)، حسینی تبریزی(رئیس اتحادیه صنف چلوكباب و مسئول سیاستگذاری جشنواره غذای برتر)، رهبری(مدیر و مالك رستوران شاطر عباس)، ابراهیمی(عضو هیئت رئیسه اتاق اصناف و رئیس اتحادیه تالارهای پذیرایی) و ارتباط تلفنی با جعفرزاده ایمن آبادی(نماینده مجلس) 7 سال پیش
گفت و گوی اجتماعی رستوران و صنعت غذا و عرضه آن با حضور دهنوی(تهیه كننده)، هاشمی(كارشناس مجری)، حسینی تبریزی(رئیس اتحادیه صنف چلوكباب و مسئول سیاستگذاری جشنواره غذای برتر)، رهبری(مدیر و مالك رستوران شاطرعباس)، ابراهیمی(عضو هیئت رئیسه اتاق اصناف و رئیس اتحادیه تالارهای پذیرایی) و ارتباط تلفنی با جعفرزاده ایمن آبادی(نماینده مجلس) 7 سال پیش
یار مهربان بررسی كتاب های تغذیه كودك- اژدها كوچولو و قصر غذا با حضور دهنوی(تهیه كننده)، جلالی(مجری)، فروتن(كارشناس مجری) و خانم دكتر مظاهریون(نویسنده) 7 سال پیش
یار مهربان بررسی كتابهای تغذیه كودك- اژدها كوچولو و قصر غذا با حضور دهنوی(تهیه كننده)، جلالی(مجری)، فروتن(كارشناس مجری) و خانم دكتر مظاهریون(نویسنده) 7 سال پیش
صبح و گفت و گو میزان دورریز غذا در رستورانها- استفاده از كارت سوخت الزامی است- رواج تك فرزندی ارتباط تلفنی با دكتر حمیدیان(رئیس اتاق بازرگانی شیراز)، مهندس میرابراهیمی(رییس اتحادیه رستوران دارها)، دكتر رئیس فرد(رئیس جایگاه داران سوخت)، دكتر خسروجردی(عضو اتحادیه نفت و گاز و پتروشیمی)، دكتر میرزااسكندری(پژوهشگر خانواده)، دكتر مروتی(پژوهشگر جمعیت) 7 سال پیش
گفت و گوی اجتماعی رستوران، صنعت غذا و عرضه آن با حضور دهنوی(تهیه كننده)، هاشمی(كارشناس مجری)، حسینی تبریزی(رئیس اتحادیه صنف چلو كباب و مسئول سیاست گذاری جشنواره غذای برتر)، رهبری(مدیر و مالك رستوران شاطر عباس)، ابراهیمی(عضو هیئت رئیسه اتاق اصناف و رئیس اتحادیه تالارهای پذیرایی) و ارتباط تلفنی با پوربافرانی(نماینده مجلس) 7 سال پیش
شور و شیرین آشنایی با غذا ها و شیرینی های محلی استان كرمانشاه با حضور خانم بی تقصیر(تهیه كننده)، اعظمی(گزارشگر) 6 سال پیش
شور و شیرین آشنایی با غذا ها و شیرینی های محلی استان سیستان و بلوچستان با حضور خانم بی تقصیر(تهیه كننده) و ستوده(محقق) 6 سال پیش
شور و شیرین آشنایی با غذا ها و شیرینی های محلی استان خراسان جنوبی با حضور خانم بی تقصیر(تهیه كننده)، برهانی(گزارشگر) 6 سال پیش
شور و شیرین آشنایی با غذا ها و شیرینی های محلی استان كهكیلویه و بویراحمد با حضور خانم بی تقصیر(تهیه كننده)، عوض پور(گزارشگر) 6 سال پیش
شور و شیرین آشنایی با غذا ها و شیرینی های محلی استان كردستان با حضور خانم بی تقصیر(تهیه كننده) و داداشی(گوینده) 6 سال پیش
شور و شیرین آشنایی با غذا ها و شیرینی های محلی استان خوزستان با حضور خانم بی تقصیر(تهیه كننده)، بیك و عابدی(گزارشگران) 6 سال پیش
سالی كه نكوست غذا دادن به حیوانات و برهم زدن نظم غذائی آنها با حضور رهگذر(تهیه كننده)، نساج یگانه(گوینده)، اسماعیلی(گزارشگر)، دكتر مهدی رستمی(عضو هیئت علمی دانشگاه و پژوهشگر) و مهندس اشكان اشعریون(كارشناس ارشد محیط زیست) 6 سال پیش
شور و شیرین آشنایی با غذا ها و شیرینی های محلی استان لرستان با حضور خانم بی تقصیر(تهیه كننده)، نجفی(گزارشگر) 6 سال پیش
شور و شیرین آشنایی با غذا ها و شیرینی های محلی استان البرز با حضور خانم بی تقصیر(تهیه كننده)، لطفی(گزارشگر) 6 سال پیش
شور و شیرین آشنایی با غذا ها و شیرینی های محلی استان ایلام با حضور خانم بی تقصیر(تهیه كننده)، داداشی(گوینده) 6 سال پیش
شور و شیرین آشنایی با غذا ها و شیرینی های محلی استان گیلان با حضور خانم بی تقصیر(تهیه كننده)، شاكری(گوینده) 6 سال پیش
شور و شیرین آشنایی با غذا ها و شیرینی های محلی استان هرمزگان با حضور خانم بی تقصیر(تهیه كننده)، داداشی(گوینده) 6 سال پیش
شور و شیرین آشنایی با غذا ها و شیرینی های محلی استان مازندران با حضور خانم بی تقصیر(تهیه كننده)، كریمی و سلمان پور(گزارشگران) 6 سال پیش
شور و شیرین آشنایی با غذا ها و شیرینی های محلی استان اصفهان با حضور خانم بی تقصیر(تهیه كننده)، شاملو(گزارشگر) 6 سال پیش
شور و شیرین آشنایی با غذا ها و شیرینی های محلی استان سمنان با حضور خانم بی تقصیر(تهیه كننده)، داداشی(گوینده) 6 سال پیش
شور و شیرین آشنایی با غذا ها و شیرینی های محلی استان یزد با حضور خانم بی تقصیر(تهیه كننده)، زارعیان و اسدی(گزارشگر) 6 سال پیش
شور و شیرین آشنایی با غذا ها و شیرینی های محلی استان آذربایجان شرقی با حضور خانم بی تقصیر(تهیه كننده)، قربانی(گزارشگر) 6 سال پیش
شور و شیرین آشنایی با غذا ها و شیرینی های محلی استان بوشهر با حضور خانم بی تقصیر(تهیه كننده)، خانم واعظیان، جاوید و رزاق مهر(گزارشگران) 6 سال پیش
شور و شیرین آشنایی با غذا ها و شیرینی های محلی استان خراسان شمالی با حضور خانم بی تقصیر(تهیه كننده)، امیرعلی احمد بیك(گزارشگر) 6 سال پیش
شور و شیرین آشنایی با غذا ها و شیرینی های محلی استان خراسان رضوی با حضور خانم بی تقصیر(تهیه كننده) و خانم دهقان(محقق) 6 سال پیش
شور و شیرین آشنایی با غذا ها و شیرینی های محلی استان همدان با حضور خانم بی تقصیر(تهیه كننده)، سرگزی(گزارشگر) 6 سال پیش
سالی كه نكوست غذا دادن به حیوانات و برهم زدن نظم غذائی آنها با حضور رهگذر(تهیه كننده)، نساج یگانه(گوینده)، اسماعیلی(گزارشگر)، دكتر مهدی رستمی(عضو هیئت علمی دانشگاه و پژوهشگر) و مهندس اشكان اشعریون(كارشناس ارشد محیط زیست) 6 سال پیش
شور و شیرین آشنایی با غذا ها و شیرینی های محلی استان گلستان با حضور خانم بی تقصیر(تهیه كننده)، واعظیان و شفیعی(گزارشگران) 6 سال پیش
شور و شیرین آشنایی با غذا ها و شیرینی های محلی استان خراسان شمالی با حضور خانم بی تقصیر(تهیه كننده)، یزدانی(گزارشگر) 6 سال پیش
رواق تماشا گردشگری غذا، ظرفیت های ایران در توسعه آن با حضور دهنوی(نهیه كننده)، خرمی(كارشناس مجری)، فرهبد(كارشناس مجری)، جلالی(كارشناس خبری)، جعفر اشرفی(آشپز غذاهای سنتی و رئیس رستوران گیلاره)، مهدی كریمی تفرشی(رئیس هیئت مدیره خانه صنعت، معدن و تجارت جوانان تهران و رئیس هیئت مدیره تعاونی تولیدكنندگان مواد غذایی)، سیدعلی اصغر میرابراهیمی(رئیس اتحادیه رستوران داران و سلف سرویس های استان تهران)، دكتر پورنگ پورحسینی(كارشناس حوزه گردشگری و كارشناس سازمان میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی)، خانم نسرین صالحی ترك(پژوهشگر حوزه گردشگری و نویسنده كتاب فرهنگ مصور آشپزی ایرانی) و ابراهیم ایراندوست(رئیس مركز فرهنگی و تحقیقاتی غذای سالم و محقق طب سنتی) 6 سال پیش
شور و شیرین آشنایی با غذا ها و شیرینی های محلی استان كرمانشاه با حضور خانم بی تقصیر(تهیه كننده)، اعظمی(گزارشگر) 5 سال پیش
شور و شیرین آشنایی با غذا ها و شیرینی های محلی استان خراسان رضوی با حضور خانم بی تقصیر(تهیه كننده) و خانم دهقان(محقق) 5 سال پیش
شور و شیرین آشنایی با غذا ها و شیرینی های محلی استان بوشهر با حضور خانم بی تقصیر(تهیه كننده)، خانم واعظیان، جاوید و رزاق مهر(گزارشگران) 5 سال پیش
شور و شیرین آشنایی با غذا ها و شیرینی های محلی استان همدان با حضور خانم بی تقصیر(تهیه كننده)، سرگزی(گزارشگر) 5 سال پیش
شور و شیرین آشنایی با غذا ها و شیرینی های محلی استان خراسان جنوبی با حضور خانم بی تقصیر(تهیه كننده)، برهانی(گزارشگر) 5 سال پیش
شور و شیرین آشنایی با غذا ها و شیرینی های محلی استان گلستان با حضور خانم بی تقصیر(تهیه كننده)، واعظیان و شفیعی(گزارشگران) 5 سال پیش
شور و شیرین آشنایی با غذا ها و شیرینی های محلی استان گلستان با حضور خانم بی تقصیر(تهیه كننده)، واعظیان و شفیعی(گزارشگران) 5 سال پیش
شور و شیرین آشنایی با غذا ها و شیرینی های محلی استان كردستان با حضور خانم بی تقصیر(تهیه كننده) و داداشی(گوینده) 5 سال پیش