روزنه نوشیدنی های انرژی زا خوب یا بد؟ آیتم ویژه كرونا با حضور محمودزاده(تهیه كننده)، حسینی لواسانی(كارشناس مجری)، خانم ربانی(آیتم ساز و گوینده آیتم) و ارتباط تلفنی با خانم عادله حسینی(كارشناس بخش علم و زندگی)، خانم الهه قاسم زاده(كارشناس بخش تجربه جهانی)، خانم دكتر غزاله اسلامیان(عضو هیئت علمی گروه تغذیه و رژیم درمانی دانشكده علوم پزشكی شهید بهشتی)، خانم سودابه كامران(كارشناس بخش نقطه سرخط) و پروفسور علی كرمی(رئیس بنیاد ملی سبك زندگی سالم و عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشكی بقیه الله"عج") 4 سال پیش
روزنه راه اندازی 5 پالایشگاه گیاهان دارویی- تلاش برای تولید بذرهای محصولات مختلف و قطع وابستگی كشور- هفدهمین كنفرانس ملی كیفیت و بهره وری در رابطه با اهمیت بهره وری انرژی- دستاوردهای صنعت هسته ای كشور- نوشیدنی های مناسب فصل گرم با حضور فرهاد دهنوی(تهیه كننده)، سید حسین شریفی(كارشناس مجری)، صادق ستاری(آیتم ساز) و ارتباط تلفنی با دكتر محمدرضا شمس اردكانی(دبیر ستاد توسعه اقتصاد دانش بنیان گیاهان دارویی و طب سنتی)، خانم دكتر فروزنده سلطانی صالح آبادی(عضو هیئت علمی دانشگاه كشاورزی و منابع طبیعی دانشگاه تهران، گروه مهندسی علوم باغبانی)، دكتر میر سامان بشرایی(رئیس سازمان ملی بهره وری ایران و عضو هیئت علمی دانشگاه علم و صنعت)، دكتر یاسر كاسه ساز(عضو هیئت علمی پژوهشگاه فناوری های هسته ای) و دكتر غلامرضا كرد افشاری(دكترای تخصصی طب سنتی) 1 سال پیش
روزنه ویژگی های سویه جدید كرونا و پروتكل های بهداشتی مرتبط- دمنوش های گیاهی، دارو یا نوشیدنی معمولی؟ بررسی طرح دارویار- آیتم علمدونی- آیتم یك بخش بهداشت- آیتم دانش بنیان- آیتم سلامت روان- آیتم فیزیك در دنیای معاصر- تجربه جهانی- خبرهای پزشكی- اخبار نانو با حضور خانم معصومه اسمعیل نژاد(تهیه كننده)، خانم معصومه نوازنی(كارشناس مجری)، محمدحسین رمضانی(آیتم ساز بخشهای طنز جرقه و شركت های دانش بنیان) و ارتباط تلفنی با خانم فاطمه مختارزاده(كارشناس بخش علم دونی)، خانم مهناز كیهان(كارشناس بخش بهداشت)، خانم زهرا بروایه(كارشناس بخش فیزیك در دنیای امروز)، خانم محبوبه ابراهیمی(كارشناس بخش سلامت روان)، خانم نرجس رضازاده(كارشناس بخش تجربه جهانی)، خانم یاسمینا نیك سیما(كارشناس بخش خبرهای پزشكی)، خانم فاطمه سادات معصومی(كارشناس بخش نانو)، دكتر علیرضا ناجی(رئیس مركز تحقیقات ویروس شناسی دانشگاه علوم پزشكی شهید بهشتی و بیمارستان مسیح دانشوری)، دكتر قربانعلی عقیقی(پزشك طب سنتی) و دكتر سجاد اسماعیلی(مشاور رسانه ای رئیس سازمان غذا و دارو) 2 سال پیش
روزنه معرفی فناوری نانو- فناوری نانو برای جلوگیری از ماندگاری سم روی محصولات كشاورزی- معرفی كتاب، كتاب بازار فناوری نانو در صنایع غذایی و نوشیدنی- نگاه كشورهای مختلف به استفاده از فناوری نانو در حوزه محصولات كشاورزی- نحوه تاثیرگذاری مونو اكسید كربن بر بدن در هنگام گازگرفتگی با حضور محمد جوادی نژاد(تهیه كننده)، آرش آذردرخش(كارشناس مجری)، خانم فاطمه ربانی(آیتم ساز) و ارتباط تلفنی با مرتضی فتاحی(كارشناس بخش علم و زندگی)، دكتر امیر اشراقی(كارشناس حوزه صنایع غذایی و كشاورزی ستاد توسعه ویژه فناوری نانو نهاد ریاست جمهوری)، خانم فریده جریری(كارشناس بخش معرفی كتاب)، خانم هاجر اصغری(كارشناس بخش تجربه جهانی) و محسن لعل حسن زاده(كارشناس اداره آموزش همگانی سازمان اورژانس كشور) 2 سال پیش
مناظره علمی آیا محصولات كشاورزی می توانند استاندارد شوند؟ با حضور دكتر وقف چی(نماینده زنجان و طارم)، دكتر شاهدی(متخصص علوم و صنایع غذایی)، خانم مهندس كامران(كارشناس مسئول گروه نوشیدنی استاندارد) و مهندس مهدی پور(كارشناس ارشد اصلاح نباتات) 8 سال پیش
زمین 360 درجه آب های بسته بندی معدنی و شرب با حضور خانم رهگذر(تهیه كننده)، عرب شیرازی(كارشناس مجری)، خانم مهندس دالوندی( سرگروه نوشیدنی های سازمان غذا و داروی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشكی)، خانم مهندس بسیم(كارشناس ارشد پسماند سازمان حفاظت محیط زیست)، خانم مهندس آقایی(مدیركل دفتر مشاركتهای مردمی سازمان محیط زیست) و ارتباط تلفنی با دكتر هدایت فهمی(معاون دفتر كلان برنامه ریزی آب و آبفای وزارت نیرو) و مهندس پیمان فروهر(دبیر انجمن تولیدكنندگان آب های بسته بندی) 6 سال پیش
زمین 360 درجه آب های بسته بندی معدنی و شرب با حضور خانم رهگذر(تهیه كننده)، عرب شیرازی(كارشناس مجری)، خانم مهندس دالوندی( سرگروه نوشیدنی های سازمان غذا و داروی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشكی)، خانم مهندس بسیم(كارشناس ارشد پسماند سازمان حفاظت محیط زیست)، خانم مهندس آقایی(مدیركل دفتر مشاركتهای مردمی سازمان محیط زیست) و ارتباط تلفنی با دكتر هدایت فهمی(معاون دفتر كلان برنامه ریزی آب و آبفای وزارت نیرو) و مهندس پیمان فروهر(دبیر انجمن تولیدكنندگان آب های بسته بندی) 6 سال پیش
گفت و گوی فرهنگی فرهنگ كافه نشینی، جاذبه ها و جایگاه آن در گردشگری با حضور خانم اسمعیل نژاد(تهیه كننده)، شهرزاد(كارشناس مجری)، خانم طاهرزاده(گزارشگر)، دكتر میرسیداحمد محیط طباطبایی(مشاور رئیس پژوهشگاه سازمان میراث فرهنگی و گردشگری كشور)، بابك مغازه ای(دبیر كمیته گردشگری شورای هماهنگی تشكل های سازمان میراث فرهنگی و گردشگری)، محمد آقامحمدخانی(مدیرعامل انجمن ترویج خوراك، نوشیدنی و قهوه و نویسنده كتاب قهوه خوب بنوشیم) و ارتباط تلفنی با خانم دكتر پروانه سلحشوری(عضو كمیسیون فرهنگی مجلس) 6 سال پیش
ادامه گفت و گوی فرهنگی فرهنگ كافه نشینی، جاذبه ها و جایگاه آن در گردشگری با حضور خانم اسمعیل نژاد(تهیه كننده)، شهرزاد(كارشناس مجری)، خانم طاهرزاده(گزارشگر)، دكتر میرسیداحمد محیط طباطبایی(مشاور رئیس پژوهشگاه سازمان میراث فرهنگی و گردشگری كشور)، بابك مغازه ای(دبیر كمیته گردشگری شورای هماهنگی تشكل های سازمان میراث فرهنگی و گردشگری)، محمد آقامحمدخانی(مدیرعامل انجمن ترویج خوراك، نوشیدنی و قهوه و نویسنده كتاب قهوه خوب بنوشیم) و ارتباط تلفنی با خانم دكتر پروانه سلحشوری(عضو كمیسیون فرهنگی مجلس) 6 سال پیش