زنگ خطر بیماری‌های مشترك انسان و دام؛ آموزش و رعایت بهداشت، سد راه تهدید سلامت عمومی

زنگ خطر بیماری‌های مشترك انسان و دام؛ آموزش و رعایت بهداشت، سد راه تهدید سلامت عمومی

مدیركل دامپزشكی استان تهران، در مصاحبه با رادیو گفت‌وگو با تأكید بر شناسایی صدها بیماری مشترك انسان و دام، روند رو به رشد بیماری‌های زونوز و اهمیت آموزش، آگاهی‌بخشی عمومی و مسئولیت همگانی برای پیشگیری از موج جدید بیماری‌های خطرناك را تشریح كرد.

28 روز پیش
قربانی را 24 ساعت در یخچال نگه دارید

قربانی را 24 ساعت در یخچال نگه دارید

مدیركل روابط عمومی سازمان دامپزشكی كشور در مصاحبه با رادیو گفت‌وگو توصیه‌های بهداشتی برای عید قربان را یادآوری كرد.

1 سال پیش
نكات بهداشتی لازم برای پیشگیری از ابتلا به  تب كریمه كنگو

نكات بهداشتی لازم برای پیشگیری از ابتلا به تب كریمه كنگو

مدیر كل روابط عمومی سازمان دامپزشكی كشور گفت: گوشت‌هایی كه در كنار جاده‌ها عرضه می شود ممكن است از دام های غیر مجاز باشند یا ذبح حلال نداشته و تاریخ مصرف آنها گذشته باشد.

1 سال پیش
رزمایش جهاد دامپزشكی هر هفته در شهرستان‌ها اجرا می‌شود

رزمایش جهاد دامپزشكی هر هفته در شهرستان‌ها اجرا می‌شود

امین اسدی با بیان اینكه برنامه رزمایش‌های جهاد دامپزشكی هر هفته در شهرستان‌های كشور اجرا می‌شود گفت: این برنامه به عنوان یكی از اركان سازمان دامپزشكی ادامه دارد و 4 هزار و 30 نفر هم عضو قرارگاه جهادی دامپزشكی هستند.

2 سال پیش
ابتلای 28 نفر به بیماری تب كریمه كنگو

ابتلای 28 نفر به بیماری تب كریمه كنگو

امین اسدی گفت: طبق آمار وزارت بهداشت و درمان از ابتدای امسال تاكنون 28 نفر به بیماری تب كریمه كنگو مبتلا شدند و 3 نفر هم فوت كردند.

2 سال پیش
1816 پایگاه ذبح دام آماده خدمت‌رسانی رایگان به مردم

1816 پایگاه ذبح دام آماده خدمت‌رسانی رایگان به مردم

امین اسدی گفت: هزار و 816 پایگاه ذبح دام به مناسبت عید سعید قربان از امروز به‌صورت ثابت و سیار آماده خدمت‌رسانی رایگان به مردم هستند.

2 سال پیش
شیوع تب كریمه كنگو در كشور

شیوع تب كریمه كنگو در كشور

امین اسدی با اشاره به ابتلای 5 نفر به تب كریمه كنگو از ابتدای امسال گفت: تب كریمه كنگو یك بیماری مشترك بین انسان و دام است كه همه ساله با آغاز فصل گرما تا پایان فصل گرما در كشور ما شیوع پیدا می‌كند.

2 سال پیش
گوشت قربانی را به مدت 24 ساعت در یخچال قبل از مصرف نگهداری كنید

گوشت قربانی را به مدت 24 ساعت در یخچال قبل از مصرف نگهداری كنید

پیام محبی اظهار كرد: با قربانی شدن حیوان بیمار، ترشحات، خون و حتی گوشت آن ممكن است انسان را آلوده كند. افراد، گوشت قربانی را به مدت 24 ساعت در یخچال در نایلون قرار دهند و بعد این گوشت ها را تقسیم كنند.

3 سال پیش
انتقال بین انسانی تب كریمه/ افزایش آمار مبتلایان

انتقال بین انسانی تب كریمه/ افزایش آمار مبتلایان

رئیس سازمان دامپزشكی كشور در مصاحبه با رادیو گفت‌وگو، تاكید كرد كه تب كریمه از انسان به انسان نیز قابل مقایسه است و دامداران صرفا باید با مبارزه شیمیایی آن را از سطح بدن دام جدا كنند.

3 سال پیش
جگر را 48 و گوشت را 24 ساعت در یخچال نگهداری كنید

جگر را 48 و گوشت را 24 ساعت در یخچال نگهداری كنید

رئیس سازمان دامپزشكی كشور در مصاحبه با رادیو گفت‌وگو، پیش شرط‌های الزامی برای جلوگیری از شیوع تب كریمه در كشور را یادآوری كرد.

3 سال پیش
درد حدقه چشم و درد عضلات گردن؛ مهمترین علامت تب كریمه كنگو

درد حدقه چشم و درد عضلات گردن؛ مهمترین علامت تب كریمه كنگو

آقامیری گفت: مهمترین مشخصه تب كریمه كنگو، درد عضلات گردن و گرفتگی شدید و درد پشت حدقه چشم است همچنین تب ناگهانی، بدن درد، سردرد، ترس از نور، گلودرد و دل درد نیز از دیگر علائم این بیماری هستند.

3 سال پیش
سه بیمار مبتلا به تب كریمه درمان شدند

سه بیمار مبتلا به تب كریمه درمان شدند

رئیس سازمان دامپزشكی كشور در مصاحبه با رادیو گفت‌وگو، نسبت به ابتلا به بیماری تب كریمه هشدار داد.

3 سال پیش
دامپزشكان در پیشگیری و كنترل بیماری‌ها نقش ویژه‌ای دارند

دامپزشكان در پیشگیری و كنترل بیماری‌ها نقش ویژه‌ای دارند

عضو هیئت‌مدیره انجمن واردكنندگان دارو و مواد بیولوژیك دام گفت: دامپزشكان در پیشگیری و كنترل بیماری‌ها نقش ویژه‌ای دارند؛ ارائه پروتكل‌ها و روش‌های پیشگیری از بیماری و تولید دارو از جمله اقدامات دامپزشكان در پیشگیری از بیماری است.

4 سال پیش
وجود 800 نوع بیماری مشترك بین انسان و حیوان

وجود 800 نوع بیماری مشترك بین انسان و حیوان

امیری در رادیو گفت و گو گفت: حدود 800 بیماری بین انسان و حیوانات مشترك است كه باید با همكاری همه ارگان‌ها، از آنها پیشگیری شود.

4 سال پیش
نگهداری گوشت در سردخانه تا 24 ساعت قبل از مصرف الزامی است

نگهداری گوشت در سردخانه تا 24 ساعت قبل از مصرف الزامی است

مدیركل دفتر بهداشت و بیماری های دامی سازمان دامپزشكی گفت: ویروس تب كریمه بسیار ضعیف و شكننده است و با نگهداری 24 ساعته گوشت در سردخانه از بین می رود.

8 سال پیش
نگهداری گوشت تازه در یخچال تا 24 ساعت قبل از مصرف

نگهداری گوشت تازه در یخچال تا 24 ساعت قبل از مصرف

مدیركل دامپزشكی استان تهران با اشاره بیماری تب كریمه كنگو گفت: توصیه می كنیم قبل از مصرف گوشت تازه، حداقل 24 ساعت در یخچال نگهداری شود.

8 سال پیش