سلام نو: اگر اراده‌ای باشد می‌توان جلوی خصوصی سازی رانتی را گرفت

حسن همتی، عضو كمیسیون حقوقی و قضایی مجلس، معتقد است اگر همت و اراده‌ای وجود داشته باشد می‌توان جلوی خصوصی سازی رانتی را گرفت ولی وقتی به معیشت مردم از پنجره سیاست زدگی نگاه كنیم خصوصی سازی رانتی‌تر نیز می‌شود.

1399/08/02
|
14:03

به گزارش سلام نو، برنامه «بدون خط خوردگی» رادیو گفت‌وگو در خصوص تبعات خصوصی‌سازی رانتی در اقتصاد كشور و هشدارهای قوه قضائیه با حسن همتی عضو كمیسیون حقوقی و قضایی مجلس شورای اسلامی به صورت تلفنی گفتگو كرد.

حسن همتی با بیان اینكه اگر همت و اراده‌ای وجود داشته باشد می‌توانیم از خصوصی سازی رانتی پیشگیری كنیم، گفت: وقتی به معیشت و اقتصاد مردم از زاویه سیاسی و انتخاباتی نگاه كنیم، چنین تبعاتی نیز در پی خواهیم داشت زیرا نان و سفره مردم را با حزب بازی درگیر كرده‌ایم.

وی افزود: بعضی افراد اندكی از اقتصاد را متوجه نمی‌شوند اما چون هم‌حزبی است، بر مسند یك پست اقتصادی قرار می‌دهند و نتیجه این می‌شود كه اوضاع اقتصاد كشور بر هم می‌ریزد و مشكلات معیشت مردم افزایش پیدا می‌كند.

عضو كمیسیون حقوقی و قضایی مجلس درباره مجلس به عنوان یك دستگاه نظارتی تصریح كرد: نمایندگان مجلس باید خود را سرباز مردم بدانند و تا زمانی كه در این مسند حضور داشته باشند به وظایف نظارتی خود به درستی عمل كنند و بنده نیز قول خواهم داد تا آخرین دقایق خدمت، به وظایف خود در این حوزه عمل كنیم.

وی ضمن اشاره به برنامه‌های مجلس برای نظارت بیشتر، در عین حال بیان كرد: چند ماه بیشتر برای دولت فرصت باقی نمانده است و باید همه امور را برای نظارت بیشتر در دولت آینده آماده كنیم.

همتی با اشاره به مشكلات اقتصادی مردم عنوان كرد: اگر خودروهای ایرانی را كیلویی هم حساب كنیم به ده میلیون تومان نمی‌رسند. ماشینی كه تا چند سال پیش پنج میلیون تومان بود الان با قیمت 140 میلیون تومان معامله می‌شود. با افزایش قیمت سكه مشكلات زیادی در حوزه زندگی زناشویی به وجود آمده است و افراد زیادی به دلیل عدم توانایی در پرداخت مهریه به زندان رفتند.

دسترسی سریع