خبرگزاری پانا: خانواده‌ها باید ساعت خواب و بیداری و كلاس‌های مجازی فرزندان را مدیریت كنند

اكبری: كرونا اهمیت هفته «پیوند اولیا و مربیان» را دو چندان كرد

1399/08/03
|
13:00

تهران (پانا) - به گفته مدیركل اسبق آموزش و مشاوره خانواده وزارت آموزش و پرورش امسال به دلیل شرایط كرونایی اهمیت هفته پیوند اولیا و مربیان دو چندان شده است.

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی رادیو گفت وگو، جعفر اكبری مدیركل اسبق آموزش و مشاوره خانواده وزارت آموزش و پرورش و مدرس دانشگاه در برنامه «گفت‌وگوی علمی» اظهار كرد: امسال به دلیل شرایط كرونایی اهمیت هفته پیوند اولیا و مربیان دو چندان شده است.

وی با تأكید براینكه در شرایط فعلی باید به دور از شعارزدگی به سمت اقدامات جهادی و عمل گرایی حركت كنیم به اصل دهم قانون اساسی اشاره و بیان كرد: طبق این اصل، همه قوانین و مقررات و برنامه ریزی های مربوطه باید در جهت تسهیل تشكیل خانواده، پاسداری از قداست آن و استواری روابط خانوادگی بر پایه حقوق و اخلاق اسلامی باشد.

وی با تأكید براینكه مثلث تربیتی (مدرسه، والدین و جامعه) صرفاً نباید به عنوان یك نماد مطرح باشد افزود: در آموزش و پرورش نوین، اینطور نیست كه فقط مدرسه و معلم متولی آموزش باشند بلكه طبق نتایج كلیه پژوهش های مستند علمی، خانواده به عنوان پایه و اساس آموزش ها شناخته می شود.

این مدرس دانشگاه با بیان اینكه باور به سودمندی تحصیل در جامعه ما تضعیف شده افزود: متأسفانه همه، انگشت اتهام را به سمت آموزش و پرورش گرفته اند درصورتیكه پركارترین وزیر ما وزیر فعلی آموزش و پرورش است.

اكبری با بیان اینكه 90 درصد از نقش انجمن و اولیا را مادران ایفا می كنند تأكید كرد: خانواده ها در این شرایط كرونایی حتماً باید ساعت خواب و بیداری و كلاس های مجازی فرزندان را كنترل و مدیریت كنند و بچه ها با لباس رسمی در كلاس های مجازی حاضر شوند.

وی اضافه كرد: تعمیرات منزل باید با برنامه درسی بچه ها هماهنگ باشد، خانواده ها از گویش های مثبت و تشویق آمیز استفاده كنند و نقاط قوت و ضعف تدریس را حتماً به مدرسه منعكس كنند.

مدیركل اسبق آموزش و مشاوره خانواده وزارت آموزش و پرورش با تأكید بر اینكه هفته اولیا و مربیان نباید صرفاً به یك نماد و در مدت زمان كوتاه خلاصه شود مطرح كرد: طرح «خانه اولیا در مدرسه» می تواند در این زمینه موثر باشد.

اكبری در پایان این «گفت‌وگوی علمی» رادیو گفت‌وگو، در رابطه با كاركرد شبكه «شاد» گفت: شبكه شاد باید زمان مشخصی را به تدوین و ارائه آموزش‌های مهارتی مخصوص اولیا و متناسب با ویژگی های دوران رشدی فرزندان آنها اختصاص دهد و البته شهرداری ها هم باید به آموزش و پرورش كمك كنند.

دسترسی سریع