روزنامه اطلاعات: از فروشگاه‌های تلگرامی و اینستاگرامی خرید نكنید!

سرهنگ پاشایی،معاون اجتماعی پلیس فتا هم با اشاره به دغدغه پلیس مبنی بر خرید‌های آنلاین در شرایط شیوع كرونا می گوید:مردم به خرید‌های آنلاین علاقه دارند و فروشگاه‌ها به این طریق اجناس را بدون واسطه و با قیمت كمتر در اختیار مشتری قرار می دهند.

1399/09/08
|
15:29

وی خرید از صفحات اجتماعی مانند اینستاگرام و تلگرام را نخستین مسیر تحقق جرم می داند و می افزاید : برخی از این‌ها پول دریافت می‌كنند ولی جنسی به مشتری تحویل نمی‌دهند.یا این كه جنس اصلی را به نمایش می گذارند ولی هنگام تحویل ، كالای تقلبی ارائه می‌دهند.

وی سومین مسیر تخلف را ناظر بر نشان اعتماد الكترونیك اعلام می كند و می گوید : این‌ها مجوز قانونی را دریافت می‌كنند، ولی به دلیل نوسان ارزی دست به تخلف می‌زنند. مثلا یك گوشی تلفن همراه را با قیمتی نازل‌تر از مغازه در معرض فروش قرار می‌دهند و شركت اینترنتی كه تبلیغی صوری كرده است، اعلام می‌كند جنس به اتمام رسیده است و فروشگاه جنسی دیگر را معرفی می‌كند كه قیمتی مشابه مغازه‌ها دارد. اگر مشتری جنس را نخواهد، شركت در صدد عودت مبلغ بر می‌آید، ولی فرایندی یك ماهه را به خود اختصاص خواهد داد كه مثلا مبلغ 10میلیون تومان، تا یك ماه بلوكه می‌شود. وی با بیان این كه هر یك از این جرائم قابل پیگیری قانونی است،

می افزاید : پلیس توصیه می‌كند از صفحات فروشگاهی در اینستاگرام و تلگرام خرید نشود.شبكه‌ها معتبر نیستند و اگر خریدی انجام می‌گیرد دریافت كالا و خرید وجه باید همزمان اتفاق افتد و هر زمان كالا ارئه شد، باید كارتن باز و اطمینان حاصل شود كه همان جنس مورد نظر است. شورای صنفی كسب و كار‌های اینترنتی تخلف‌ها را در هر دادگاهی بررسی می‌كنند و پلیس فتا قطعا در پی درخواست مردم، پول را استرداد و علیه شركت یا سایت اعلام جرم می‌كند.

دسترسی سریع