صدای جمهوری اسلامی ایران
display result search

علی محمد رجبی اظهار داشت: حمله یكسان افراد ایرانی به صفحه های شخصی یك سلبریتی می تواند میزان همراهی بالا و اتحاد مردم ایران را گوش زد كند، در حالی كه بروز رفتارهای خشن و ناپسند شایسته مردم ایران نیست.

برنامه گفت و گوی اجتماعی با موضوع بررسی خشونت در فضای مجازی، با حضور علی محمد رجبی (مدیر مسئول سایت خانواده) و مرتضی درخشان (فعال حوزه رسانه و خبرنگارورزشی) از شبكه رادیویی گفت و گو روی آنتن رفت.

در این برنامه علی محمد رجبی با اشاره به این كه زیرساخت های فضای مجازی در كشور ضعیف هستند، گفت: عدم وجود زیرساخت های كافی در حوزه فضای مجازی باعث می شود تا به رفتارهای نكوهیده این فضا دامن زده شود.

وی با اشاره به این كه فضای مجازی از فضای حقیقی جدا نیست، اظهار داشت: خشونت های كلامی و رفتاری بخش مهمی از خشونت هستند كه نمود آن ها در فضای مجازی شیوه ای متفاوت از فضای حقیقی دارند.

مدیر مسئول سایت خانواده افزود: حمله مجازی به صفحه افراد معروف در زمان های مختلف از سوی كاربران را می توان نمادی بارز از خشونت های كلامی و رفتاری كاربران دانست.

وی با اشاره به خشونت های بارز و سنگین، عنوان كرد: اهتمام به تهدید و به كار بردن الفاظ ركیك در فضای مجازی كه در نهایت منجر به درگیری حقیقی می شود را می توان از جمله خشونت های آشكار فضای مجازی دانست.

علی محمد رجبی با اشاره به راهكارهای مقابله با خشونت در فضای مجازی، توضیح داد: راهكارهای فرهنگی و آموزشی می تواند شیوه گفت و گوی اجتماعی را در جامعه ارتقا داده و میزان تحمل افراد را در مقابل حرف های مختلف بالا ببرد.

در ادامه برنامه گفت و گوی اجتماعی از شبكه رادیویی گفت و گو مرتضی درخشان با اشاره به رفتارهای ناهنجار مردم در فضای مجازی، گفت: همانطوری كه تماشاگران یك فوتبال در زمین بازی به داور فحش می دهند، با همین تفكر و نوع رفتار در فضای مجازی نیز حضور پیدا می كنند.

وی با اشاره به حمله ایرانی ها به صفحات مجازی افراد معروف، اظهار داشت: حمله یكسان افراد ایرانی به صفحه های شخصی یك سلبریتی می تواند میزان همراهی بالا و اتحاد مردم ایران را گوش زد كند، در حالی كه بروز رفتارهای خشن و ناپسند شایسته مردم ایران نیست.

این فعال رسانه ای افزود: مردم ایران برای استفاده از شبكه های اجتماعی باید مورد آموزش های دقیق قرار بگیرند.

وی در ادامه اضافه كرد: مردم با حضور در فضای مجازی و اعلام نظرهای مختلف در قالب طنز به نوعی در پی تخلیه انرژی هستند.

مرتضی درخشان با اشاره به این كه كاربران فضای مجازی باید مسئولیت كارهای خود را بر عهده بگیرند، عنوان كرد: بسیاری از افرادی كه در فضای مجازی هویت جعلی را دنبال می كنند هیچ شناختی از كاركردهای این فضا ندارند.

مرتبط با این خبر

  • دشمن به هنجارشكنان هویت می‌دهد

  •  تأثیری كه حمله ایران به اسرائیل بر برخی اعراب منطقه گذاشت

  • تولیدِ كیفی با تزریق امید به كارگران محقق می‌شود

  • ضرورت معرفی چهره‌های حدیثی و علمی و انقلابی مدفون در آستان عبدالعظیم حسنی (ع) به مردم

  • توفان طبس؛ دست خداوند پشت سر مردم ایران بود

  • نقش‌های توسعه‌بخشی رادیو به‌ویژه در جوامع كوچك تر كماكان پررنگ است

  • جهش تولید؛ در سایه ارتقای معیشت و كنترل تورم

  • دعوت از هنرمندان ایرانی خارج كشور و ترویج فرهنگ بی‌حجابی

  • رهبر انقلاب: با جهش تولید جیب و دست كارگر پُر می‌شود

  • دستگاه‌های فرهنگی در مقوله حجاب كم‌كاری كرده‌اند