رحمانی ساعد، كارشناس حوزه سیاسی اظهار كرد: طوفان الاقصی جغرافیای نفوذ رژیم را به محیط پیرامونی محدود كرد و مزیتهای اقتصادیِ رژیم را از بین برد.
رحمانی ساعد، كارشناس حوزه سیاسی در گفتگویی از خطای محاسباتی رژیم صهیونیستی سخن گفت كه موجب میشود شناخت درستی از جبهه مقاومت و میزان قدرت این جبهه نداشته باشد. وی گفت: از دیگر دلایل عدم توفیق رژیم صهیونیستی، شكست طرح ابراهیم بود چون خیالش از فضای پیرامونی راحت بود و قصد داشت دامنه نفوذ خود را به كشورهای عربی توسعه دهد.
رحمانی ساعد افزود: طوفان الاقصی جغرافیای نفوذ رژیم را به محیط پیرامونی محدود كرد. مسئله دیگر مزیتهای اقتصادیِ رژیم از طریق بندر ایلات بود ولی این عملیات چنین مزیتهایی را از بین برد.
وی ادامه داد: شكست راهبردهای سیاسی و امنیتی از نظر بینالمللی از دیگر محورهاست؛ شاهد افول شركتهایی هستیم كه در حوزه دانش بنیان برای رژیم كار میكردند و امروز سرمایه خود را از سرزمینهای اشغالی خارج كردند.
این كارشناس حوزه سیاسی در بخشی دیگر از سخنان خود در مصاحبه با "رادیو گفتوگو" با اشاره به این كه رژیم صهیونیستی ظرفیت شكل دادن یك دولت و كشور را ندارد و مهاجران در صورتِ تزلزل در سرزمینهای اشغالی، برای حضور خود توجیه نمیبینند، افزود: شهرك نشینان دست به مهاجرت معكوس زدند و 600 هزار نفر از اینها به كشورهای خود بازگشتند و تاكید كردند دیگر قصدی برای برگشت ندارند.
رحمانی ساعد خاطرنشان كرد: همچنین وقتی یك تكنولوژی بالا وارد سرزمینهای اشغالی میشود، عملا گنبد آهنین را از كار میاندازد. همان طور كه در وعده صادق 2 دیدیم تمام موشكها به جز چند مورد رهگیری نشد.
وی افزود: رژیم صهیونیستی با هلیكوپتر پهپادها را دنبال میكند و این مسئله نشان از سرشكستگی آنهاست.
رحمانی ساعد خاطرنشان كرد: امروز روتوش زیبای نهادهای بینالمللی از دست رفته و مردم به این نتیجه رسیدهاند كه مقاومت تنها راه پیروزی است و كوتاه آمدن در برابر رژیم صهیونیستی، دستاوردی نخواهد داشت.
این كارشناس حوزه سیاسی با اشاره به ابعاد مختلف طوفانالاقصی گفت: ملتهایی كه تصور میكردند نمیتوان در برابر این رژیم مقاومت كرد و حمایتهای آمریكا كمك كننده است، امروز با فروپاشی تصورات خود روبهرو هستند. امروز بسیاری كشورها دریافتند كه نمیتوان روی آمریكا حساب باز كرد و با وجود حمایتهای آمریكا از رژیم صهیونیستی، این رژیم نتوانسته موفقیت و پیروزی را به ثمر برساند.
وی افزود: الگوی مقاومت، استقلال و عزت و خوداتكایی است و منظور ما از مقاومت انزوا نیست. این تعبیری است كه غرب از مقاومت ارائه میدهد. ما با رویكرد ارتباط متقابل با تمام دنیا در ارتباط خواهیم بود و از طرفی سعی داریم با طرف غربی در امور بینالملل همكاری داشته باشیم ولی منافع استعمار در هژمونی و سلطه تعریف میشود.
رحمانی ساعد گفت: در این راستا كشورهای افریقایی خود را از سلطه غرب خارج كردند و در همین مدت، با توجه به توانمندیهایی كه پیدا كردند، با دیگر كشورها همكاری میكنند و به افزایش قدرت نظامی و دفاعی دست یافتند و این برای دیگر كشورها پیامی روشن دارد یعنی اگر مقاومت كنند، قطعا موفق خواهند شد.